Συντήρηση

AUTOSTAR LAZARIDIS - CONNOLLY LEATHER
ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΓΙΩΤ, ΕΠΙΠΛΩΝ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ !

Ενημερωθείτε για την διαχρονική διατήρηση του δερμάτινου σαλονιού σας


Για να είστε βέβαιοι  ότι το δέρμα CONNOLLY παραμένει ανθεκτικό και μαλακό πρέπει να το διατηρείτε καθαρό και συντηρημένο . Τα CONNOLLY, συντηρητικό και καθαριστικό για δερμάτινες ταπετσαρίες, έχουν  κατασκευαστεί ειδικά για να διατρέφουν  και να αναζωογονούν  το δέρμα, ώστε να διατηρεί τη μαλακότητα του.

Τα συντηρητικά δερμάτων CONNOLLY, έχουν  χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και σε δέρματα που δεν έχει παράγει η CONNOLLY, για πολλά χρόνια.  Νέα συστατικά προστίθενται συνέχεια στις ποικιλίες που ήδη υπάρχουν. ΄Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό, το συντηρητικό να χρησιμοποιειται δοκιμαστικά σε ένα μη εμφανές σημείο πριν αρχίσετε την συντήρηση του.


Το συντηρητικό είναι μια επιστημονικά ετοιμασμένη κρέμα για επάλειψη, που δυναμώνει τις ίνες του δέρματος, και προστατεύει την επιφάνεια του μ’ ένα ευχάριστο και διαρκές λούστρο. Είναι οικονομικό στη χρήση, και χρησιμοποιείται εύκολα και γρήγορα χωρίς να κηλιδώνει το δέρμα. Πρέπει να επαλείφεται φτωχά, να το αφήνετε για μια νύχτα και όταν στεγνώσει να το σκουπίζετε μ’ ένα πανί.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ
Copyright © 2009 - 2021 Autostar - Design by infocus